MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Informatie avond energiescan en IR verwarming

  • 147 weergaven

  • dinsdag 12 november 2019
  • Tussen 20:00 en 21:30
  • De Lommerd, Spijkerstraat 185a, 6828 DC Arnhem

Heeft u al een plan hoe in uw woning energie te besparen? Isolatie, dubbelglas, tochtstrips… Er is zo veel mogelijk. Maar hoe pas je dat allemaal toe? Hoe stem je de verschillende maatregelen op elkaar af, hoe hou je rekening met een gezond binnen klimaat en welke financieringsmogelijkheden zijn er?
Spijkerenergie werkt samen met E-Trias om een gedegen woonplan (energiescan) voor de typische
Spijkerkwartier huizen aan te bieden. We zoeken nu 10 huizen die als proef al mee willen doen (gratis!). In ruil daarvoor vragen we uw mening over de scan. Meer weten? Kom 12 november
naar de Spijkerenergie informatie avond!

Anders verwarmen! Plaatselijk tijdelijk verwarmen is mogelijk met een IR panel. Een wat? Een infraroodpaneel. Comfortabele warmte bieden op iedere gewenste plek. Zo gezond, betaalbaar
en duurzaam mogelijk. Op de informatie avond komt een leverancier van deze panelen uitleggen hoe zijn product werkt en hoe u het kan toepassen in uw huis.

Waar? De lommerd, Spijkerstraat 185a
Wanneer? 12 november om 20:00

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.