Details

Woensdag 9 oktober 2019 van 12:30 tot 16:00 uur
Afgelopen
Schoolstraat
Arnhem, Nederland

Beste wijkbewoner, 

Het BuurtGroenBedrijf nodigt je, in samenwerking met de Groengroep, uit om woensdag 9 oktober om 12:30 uur soep te komen eten in de Achtertuin (ingang Schoolstraat 16 t/m 28). Na de lunch gaan we bollen planten, snoeiwerkzaamheden verrichten en het insectenhotel installeren. Je hulp bij deze werkzaamheden is van harte welkom en we worden ondersteund door de SpijkerStudenten.

Het insectenhotel is een cadeau van Spijkerrok en Arnhem Zoemt aan de wijk. 

Spijkerrok is een duurzaam festival dat volledig draait op vrijwilligers en mooie projecten ondersteunt. Een deel van de opbrengsten van 2019 is naar Arnhem Zoemt gegaan.

Arnhem Zoemt is een stichting van en voor bewoners die Arnhem bloemrijker willen maken voor wilde bijen en kennis deelt over aanleg, onderhoud en beheer voor een grotere bloemendiversiteit. 

Tijdens deze activiteiten komt het TV programma Vroege Vogels filmen. Vroege Vogels is een documentaire programma over natuur, milieu, klimaat en duurzaamheid. Met een beetje geluk kunnen we de Watertuin, de groene gevels en het 1.000 potjesplan ook laten zijn tijdens de opnames. 

Leuk als je komt! Graag aanmelden via 

 
Ben je niet in de gelegenheid om te komen, maar vind je een groene en sociale buurt wel heel belangrijk? Geef dan je reactie of stuur een email, zodat wij alle reacties kunnen meenemen in het aanvragen voor subsidies en fondsen om de wijk te vergroenen!

Over de organisator

BuurtGroenBedrijf
Het BuurtGroenBedrijf is een ondernemend buurtinitiatief van, voor en door bewoners die zelf regie willen nemen over de kwaliteit van hun...... Lees meer