Details

Dinsdag 12 mei 2020 van 19:30 tot 21:00 uur
Afgelopen
Spijkerstraat 185a, Arnhem

Op dinsdag 12 mei was er een Wijkoverleg gepland. Dat kan helaas coronatechnisch niet doorgaan in de vorm waarin we dat gewend zijn. Omdat wij, de Spijkerbrigade, het ongewenst vinden om zo lang geen contactmoment te hebben, zitten we die avond tussen 19:30 en 21:00 uur klaar om je per video of telefoon te spreken. 

Eigenlijk wilden we digitaal als groep bijeen komen. Dit hebben we onderzocht, maar het bleek technisch toch lastig, snel onwerkbaar met een grote groep en tegelijk niet voor iedereen haalbaar. Daarom een spreekuur. Dit is niet ideaal, maar we willen toch niet langer wachten met ophalen wat er leeft en speelt in de wijk.

Heel graag horen we dus op dinsdagavond 12 mei tussen 19:30 en 21 uur van jou als wijkgenoot hoe je deze periode in onze wijk beleeft, suggesties voor verbetering, buurtgebonden belevenissen... Je kan natuurlijk ook bellen over zaken die al liepen (lopen), zoals geluid, groen, verkamering, verkeer enzovoort. Als je zelf informatie te delen hebt, kun je deze natuurlijk altijd, desgewenst met een (PowerPoint-)presentatie op www.mijnspijkerkwartier.nl zetten. Hulp nodig? Vraag het ons. 

Mocht je de Spijkerbrigade willen spreken, stuur dan een mailtje naar met daarin de manier waarop we jou kunnen bereiken dinsdagavond (Skype, Zoom e.d. of liever gewoon telefoon). Wij bellen jou dan of sturen je een link naar een videovergadering naar keuze.

Over de organisator

Spijkerbrigade
De Spijkerbrigade is het dagelijks bestuur van het Bewonersoverleg Spijkerkwartier. Onze taken zijn o.a.:- organiseren en voorbereiden va...... Lees meer