Klets Kindercabaret in Theater Het Hof - wegens succes verlengd!

Details

Zaterdag 15 juni 2019 van 16:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Boekhorstenstraat
Arnhem, Nederland

Klets KindercabaretDames en heren, jongens en meisjes. De Kindercabaret-voorstelling ‘Kletskousen!’ is verlengd in Theater Het Hof. Elke zaterdag en zondag in juni speelt Kindercabaret KLETS hun komische en muzikale familievoorstelling om 14 uur en 16 uur.
Kletskousen is een snelle, interactieve, dynamische en muzikale voorstelling vol humor, leuke liedjes en gekke sketches. De groep bestaat uit twee van De Meiden van LOS: Charlotte Waardenburg en Dookje Engelhard, en Freek Koopmans, bekend van de percussiegroep Percossa. Met grappige teksten, een piano, een ukelele en veel percussie maakt Kindercabaret Klets er met de voorstelling Kletskousen! een groot feest van op het podium en iedereen in de zaal is uitgenodigd!
In Kletskousen komen Freek, Charlotte en Dookje terecht in een wereld zonder beeldscherm, telefoon en social media, en dat is in deze tijd nogal een uitdaging. Maar deze drie eigenwijze kletskousen kletsen en zingen zich er wel doorheen. Deze voorstelling is leuk voor iedereen van 6 jaar tot en met 99 jaar.
Entree: € 8,00, Gelrepas gratis.
Reserveren: www.theaterhethof.nl, of 026-3514436.
Speeldata: 15,16,22,23,29,30 juni om 14 uur en 16 uur in Theater Het Hof.
Regie: Michaël van Buuren
Foto: Eva Broekema

Over de organisator

Ria van den Akker
Ria heeft nog niets over zichzelf geschreven.