Ontmoetingen met Elf Fjerk door Hanneke Bouma

Details

Dinsdag 13 november 2018 van 20:00 tot 22:00 uur
Afgelopen
Boekhorstenstraat 58
Arnhem, Nederland


Dinsdag 13 november 2018, de laatste lezing dit jaar van het Spiritueel Café Arnhem in theater het Hof.
 In december zijn we er dus niet, maar dinsdag 8 januari is er weer een nieuwe lezing!

Dinsdag 13 november komt Hanneke Bouma ons vertellen over haar ontmoetingen met Elf Fjerk. Een lezing over natuurwezens, over het etherisch veld en onze vier etherische bronnen.

Hoe zou het zijn als er opeens een elf voor je neus staat die zegt dat hij dingen komt vertellen en dat je dat maar eens moet gaan opschrijven. Zou je het doen? Wat begon met aantekeningen in een opschrijfboekje is een heus boek geworden.
 De ontmoetingen met de elf Fjerk is ‘Het etherische veld en de vier etherische bronnen‘ geworden en vertelt over dit eenheidsveld. Fjerk kwam niet over zichzelf vertellen maar over het gezamenlijke etherische veld waaruit mensen en natuurwezens zijn opgebouwd. Zijn boodschap is dat wij mensen etherische instrumenten hebben gekregen als bronnen van energie. De lezing zal gaan over natuurwezens, over de ontmoetingen met de elf Fjerk en over het etherische veld en onze vier etherische bronnen. Vervolgens wordt de informatie praktisch gemaakt met visualisaties en energietesten. Ook is er gelegenheid vragen te stellen en ervaringen te delen.

Voor meer informatie en aanmelden:

http://spiritueelcafearnhem.nl/event/ontmoetingen-met-de-elf-fjerk-lezing-met-een-interactief-staartje-hanneke-bouma/
 
 

 

Graag aanmelden via bovenstaande link!
 
 

 

Als je met de auto bent kan je die het beste parkeren in de Musis garage á 0,50 euro per uur. Vanuit de garage is het 5 minuten lopen. Neem uitgang Musis, steek het park door naar de overkant. Op de hoek zit café Vrijdag, ga daar rechts langs de Spijkerstraat in, ga de 1e weg links, dit is de Boekhorstenstraat. Theater het Hof zit aan de rechterkant.

We hopen jullie 13 november weer te ontmoeten en wensen jullie vast een hele fijne en inspirerende avond!



 

Over de organisator

Ria krul verschragen
Ria heeft nog niets over zichzelf geschreven.