Herbestemming Lutherse kerk Spoorwegstraat

54 weergaven
Details
Maandag 18 januari 2016 tussen 19:30 en 21:30
Afgelopen
Spoorwegstraat
Arnhem, Nederland

Graag zou ik met u in gesprek willen komen over het volgende onderwerp: ik heb plannen een horeca-onderneming te starten in uw wijk. Daarbij is het mijns inziens belangrijk om zoveel mogelijk tot afstemming te komen met de wijk. Als eerste stap daarin kan ik me voorstellen dat het gaat om informatie: wat zijn de ideeën en wat kan ik als buurtbewoner verwachten?
In dat kader lijkt het me goed een voorlichtingsavond te organiseren, waarbij ik het plan presenteer en naar aanleiding van vragen tekst en uitleg kan geven. Draagvlak in de buurt zie ik als belangrijke pijler onder het welslagen van het project. Daarbij gaat het er om elkaar eerst te leren kennen en begrijpen, en niet bij wijze van 'overvalstactiek' zomaar iets te laten gebeuren.

Ook zullen de volgende mensen aanwezig zijn: Bestuurslid van de Lutherse gemeenschap Arnhem, Stichting Werkgroep Spoorhoek, Dhr R.J. Kokke: ontwerper en projectleider.

Mocht u nu verhinderd zijn maar toch heel graag met mij daar over van gedachten wisselen dan kunt u mij via onderstaande mail bereiken.

Een hartelijke groet,

Mirella Kreger

Kreger Holding BV

Over de organisator
Mirella Kreger
heeft nog niets over zichzelf geschreven.