Details

Dinsdag 23 juli 2024 van 18:30 tot 19:30 uur
Afgelopen
Steenstraat
Arnhem, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag tot en met 17 september 2024

De Steenstraat is de laatste jaren een stuk knapper geworden van al het groen dat we hebben geplant. Om het zo aantrekkelijk te houden, willen we voortaan wekelijks een rondje maken door de straat om te kijken wat de beplanting nodig heeft. Wandel je mee?

Planten die er nu goed bij staan, kunnen door wisselende weersomstandigheden een weekje later ineens veranderd zijn in slappe hap. Bovendien kan het, zeker in deze tijd van het jaar, zo hard gaan met sommige kruiden dat ze de boel in de boomspiegels overnemen en de andere planten belemmeren in hun groei. Een uurtje per week ongewenste kruiden wieden lost dit probleem op. Zeker als we dat met z’n allen doen! Om 19.30 sluiten we af met een ijsje van Trio IJssalon. 

Elke dinsdag maken we een avondwandeling in de Steenstraat. We beginnen om 18.30 uur in de Steenstraat. Zoek de gele hesjes in de Steenstraat of meld je aan voor de app-groep BuurtGroenBedrijf-Activiteiten. Op maandagavond ontvang je van ons de exacte startlocatie. Via deze link (of de QR code bij de foto's) kun je je aanmelden voor de app-groep.


Wandel en wied je mee? De Steenstraat wordt er alleen maar mooier van! Meld je aan bij: of kom dinsdag een kijkje nemen. Tot in de Steenstraat

Groene groet,

Namens het team van het BuurtGroenBedrijf


Over de organisator

BuurtGroenBedrijf
Het BuurtGroenBedrijf is een ondernemend buurtinitiatief van, voor en door bewoners die zelf regie willen nemen over de kwaliteit van hun...... Lees meer