Details

Dinsdag 11 juni 2024 van 18:30 tot 19:30 uur
Afgelopen
Steenstraat 66
Arnhem, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag tot en met 9 juli 2024

De Steenstraat is de laatste jaren een stuk knapper geworden van al het groen dat we hebben geplant. Om het zo aantrekkelijk te houden, willen we voortaan wekelijks een rondje maken door de straat om te kijken wat de beplanting nodig heeft. Wandel je mee?

Planten die er nu goed bij staan, kunnen door wisselende weersomstandigheden een weekje later ineens veranderd zijn in slappe hap. Bovendien kan het, zeker in deze tijd van het jaar, zo hard gaan met sommige kruiden dat ze de boel in de boomspiegels overnemen en de andere planten belemmeren in hun groei. Een uurtje per week ongewenste kruiden wieden lost dit probleem op. Zeker als we dat met z’n allen doen!

Van 21 mei t/m 9 juli maken wij iedere dinsdagavond van 18:30 tot 19:30 een avondwandeling. De aftrap op 21 mei is bij Pure Roasted, op de dinsdagen erna verzamelen we bij Pand 66.

Wandel en wied je mee? De Steenstraat wordt er alleen maar mooier van! Meld je aan bij: of kom een kijkje nemen. Tot dan!

Groeten, Het BuurtGroenBedrijf

Over de organisator

BuurtGroenBedrijf
Het BuurtGroenBedrijf is een ondernemend buurtinitiatief van, voor en door bewoners die zelf regie willen nemen over de kwaliteit van hun...... Lees meer