De Tuinpoort wordt steeds mooier! Doe je mee?

BuurtGroenBedrijf

Details

Zaterdag 10 augustus 2024 van 09:30 tot 11:30 uur
Over 2 weken
Spoorwegstraat 127
Arnhem, Nederland
Terugkerende activiteit
Maandelijks op de 2de zaterdag tot en met 9 november 2024

Heb je het al gezien? Tijdens NLDoet op 15 maart hebben we samen met een hele groep enthousiaste vrijwilligers achter het Tuinpoortgebouw de boomspiegels opgefleurd met allerlei planten en bloemen, zoals geraniums, vlinderstruiken en rozen. Ook hebben we kamperfoelie en bosrank geplaatst. Die klimmen straks langs het spoorhek omhoog en maken ons buurtje een stukje geuriger en kleuriger.

Om al ons nieuwe groen zo mooi mogelijk te houden, gaan we elke maand een dagje met onze handen in de aarde wroeten. Doe je mee? Je hebt geen groene vingers nodig. Wij weten alles van planten, bloemen en bodem en nemen gereedschap mee. Ook zorgen we voor een (vegan) lunch.

Om 9.30 uur staat de koffie klaar. Heb je ook zin om je handen te laten wapperen én je buren (beter) te leren kennen? Leuk! Kom langs! Aanmelden kan bij .


De locatie kan wat lastig zijn om te vinden, maar als je voorbij Spoorwegstraat 127 rechtdoor onder de poort wandelt, zie je vanzelf waar we aan de slag gaan. (Let op: Spoorwegstraat 127 is NIET de locatie, hier dus niet aanbellen!)


Heb je op deze dag geen tijd, maar wel zin? Geen nood! Je kunt ook op een andere zaterdag aansluiten. We zijn er op:

20 april

11 mei

8 juni

13 juli

10 augustus

14 september

12 oktober

9 november

Tot dan!


Groeten,

Het BuurtGroenBedrijf

Foto: Film- en fotostudio Alain

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

BuurtGroenBedrijf
Het BuurtGroenBedrijf is een ondernemend buurtinitiatief van, voor en door bewoners die zelf regie willen nemen over de kwaliteit van hun...... Lees meer