Details

Zaterdag 23 maart 2024 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Spijkerstraat 125, Arnhem

Op zaterdagmorgen 23 maart organiseert Circulair Spijkerkwartier de Landelijke Opschoondag 2024 samen met wijkproject Spijkerkracht.

Iedereen is welkom om een handje mee te helpen. Vanaf 9.45 uur inloop en van 10.00 tot 11.45  uur zijn we in de wijk. We verzamelen bij de loods achter DAZO 125 (ingang loods naast Nieuwe land 1).

We gaan op pad met grijpers, ringen, hesjes, bolderkarren en afvalzakken. Handschoenen zijn ook aanwezig.

Om 12.00 uur zijn we terug op de startlocatie en sluiten we de Opschoonactie gezellig af met een lekkere NO Waste soep met brood.

Meegrijpen? Geef je op via  

Even aanmelden is wel handig, dan weten we hoeveel materiaal er nodig is.

Tot dan! En neem gerust je buurman of buurvrouw, je kind of kleinkind, vriend of partner, grootouder, zus of broer mee! 

Circulair Spijkerkwartier wordt ondersteund door diverse partners uit het Spijkerkwartier en daarbuiten. Dank aan het Bewonersoverleg, de gemeente Arnhem, de Blauwe WijkEconomie, de Dazo, de Lommerd, Spijkerkracht, Wijkbakkie, BuurtGroenBedrijf, Kinderwijkteam, Heel Arnhem Schoon, Biologische supermarkt Odin, Jumpsquare Arnhem, de Groengroep Spijkerkwartier, Basisschool de Sterrenkring, het COA en de Vrijwilligerscentrale met het project #Meedoen/Samen aan de slag.

Over de organisator

Circulair Spijkerkwartier
Circulair Spijkerkwartier realiseert nieuwe samenwerkingsverbanden op het gebied van hergebruik, recycling, upcycling, reparatie en kring...... Lees meer